fbpx

Wie zijn wij?

Sharak was mijn eerste paard, in 2001 heb ik hem leren kennen op een manege in Herent, drie jaar later heb ik hem gekocht. De beste beslissing voor hem en voor mij, wat hebben we veel meegemaakt en wat heb ik veel van hem geleerd … Zoveel geduld dat hij met mij had en later ook met mijn dochter.

Sharak heeft mij door zijn gezondheidsproblemen doen nadenken over zijn verzorging en huisvesting en ben ik afgestapt van de traditionele manier van paarden houden. Door hem ben ik jaren geleden ook gestart met mestonderzoek en is MestCheck ontstaan, het bedrijf zal mij altijd blijven herinneren aan hem!

15 oktober 2021 hebben we afscheid moeten nemen van Sharak 😢

26 jaar is hij geworden, waarvan hij 17 jaar bij mij doorbracht… Ondanks dat ik de juiste beslissing heb genomen voor hem, blijft het een groot gemis en heb ik tijd nodig gehad om het een plaats te geven. Met een glimlach kijk ik nu terug op onze avonturen en zijn fratsen 🥰 mijn ‘once in a lifetime horse’ Sharak, voor altijd in mijn hart 💖

Het verlies van Sharak is hard aangekomen voor Zano, een super gevoelige en mensgerichte PRE van 2008. Hij is er tot het laatste moment bijgebleven, stond er heel gelaten bij. Hij wist duidelijk wat er aan de hand was.

De eerste weken had hij zich helemaal afgesloten en liep hij er verloren bij. Toen hij terug contact zocht met ons, hebben we een nieuw maatje voor hem gekocht. 

Lucky is een Shetlander van 2018, een echte schelm

😜

die leven in de brouwerij brengt. Hij laat zich niet doen, weet wat hij wil en is een grote speelvogel … dus veel afleiding voor Zano, wat goed is want ondanks zijn nieuw maatje loopt hij toch nog te treuren … Ze stonden ookal 5 jaar bij elkaar en waren onafscheidelijk.

2021 was een zwaar jaar voor ons.
Begin van dat jaar hebben we ook onverwacht onze Berner Senne Noya moeten afgeven. Ze was net 7 jaar geworden 😢

Maar in juli 2022 hebben we Junya mogen verwelkomen 🥰. Niets is haar te gek 🤪, het is zo’n lieve knuffelbeer. Voetballen doet ze het liefste, iets wat ze gemeen heeft met haar naamgenoot 😉
Het is fijn om weer uitbundig begroet te worden als we thuis komen … ookal is het soms met een hoop verscheurde papieren, zolang het maar rekeningen zijn zeker 🤭


De enige die nog niet werd voorgesteld is Musti onze muizenvanger. In 2017 hebben wij haar geadopteerd, ze was toen twee jaar oud.
Een maand heeft ze zich verscholen, maar ondertussen is het een heel aanhankelijke kat geworden … kopjes geven, snoepjes halen, knus bij je komen zitten in de zetel en mee sneukelen zijn, naast slapen en muizen vangen, haar favoriete bezigheden.
Ze is ook duidelijk de baas in huis en ondanks dat Junya nu al veel groter is dan haar, moet ze toch luisteren 😉

MestCheck gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.