fbpx

Het is lang stil geweest …

De reden daarvoor is omdat ik afscheid heb moeten nemen van Sharak 😢

Sharak was mijn eerste paard, 20 jaar geleden heb ik hem leren kennen op een manege in Herent, drie jaar later heb ik hem gekocht. De beste beslissing voor hem en voor mij, wat hebben we veel meegemaakt en wat heb ik veel van hem geleerd … Zoveel geduld dat hij met mij had en later ook met mijn dochter.

Sharak heeft mij door zijn gezondheidsproblemen doen nadenken over zijn verzorging en huisvesting en ben ik afgestapt van de traditionele manier van paarden houden. Door hem ben ik jaren geleden ook gestart met mestonderzoek en is MestCheck ontstaan, het bedrijf zal mij altijd blijven herinneren aan hem!

26 jaar is hij geworden, waarvan hij 17 jaar bij mij doorbracht… Ondanks dat ik de juiste beslissing heb genomen voor hem, blijft het een groot gemis en heb ik tijd nodig gehad om het een plaats te geven. Met een glimlach kijk ik nu terug op onze avonturen en zijn fratsen 🥰 mijn ‘once in a lifetime horse’ Sharak, voor altijd in mijn hart 💖

Geef een reactie

MestCheck gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.